. - . .


 Sport:


- ... (09/4/2017 13:12)

 Σγκληση κτακτη Γενικς Συνλευσης των Σωματεων  - Μελν της Ε.Π.Σ. Λακωνας

χοντας υπψη τις διατξεις του καταστατικο της Ε.Π.Σ. Λακωνας, του παραρτματος Α και Β,  του Νμου 2725/1999, πως ισχει σμερα, καθς και την υπ αρ. 4/ 09-04-2017 απφαση της Εκτελεστικς Επιτροπς της Ε.Π.Σ. Λακωνας.

Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

‘κτακτη Γενικ Συνλευση των Σωματεων – Μελν της Ε.Π.Σ. Λακωνας, η οποα θα πραγματοποιηθε την Παρασκευ 21 Απριλου  2017 στο Αθλητικ Ενωσιακ Κντρο της Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ, στον γιο Ιωννη Σπρτης, με ρα ναρξης την 17:30  π. μ. με τα ακλουθα θματα ημερσιας διταξης :

 1. Δλωση της Εκτελεστικς Επιτροπς της Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ τι η κτακτη Γενικ Συνλευση, χει συγκληθε και συσταθε σμφωνα με το Καταστατικ της Ε.Π.Σ. Λακωνας.
 2. Ανγνωση καταλγου αντιπροσπων των σωματεων – μελν και λεγχο απαρτας.
 3. Ορισμς τριν (3) εκπροσπων  για τον λεγχο των πρακτικν  κτακτς Γεν. Συνλευσης
 4. Ορισμς τριν (3) ψηφολεκτν  
 5. Ορισμς Τριμελος Εφορευτικς Επιτροπς
 6. Διενργεια Αρχαιρεσιν για την εκλογ νδεκα (11) Τακτικν και τεσσρων (4) Αναπληρωματικν μελν για την Εκτελεστικ Επιτροπ της Ε.Π.Σ. Λακωνας, καθς και εκλογ τριν (3) μελν τακτικν για την Εξελεγκτικ Επιτροπ και δυο (2) αναπληρωματικν.

Σμφωνα με το ρθρο  21§ 3  του καταστατικο  της Ε.Π.Σ Λακωνας, της κτακτς Γεν. Συνλευσης Προεδρεει ο Πρεδρος της Εκτελεστικς Επιτροπς της Ε.Π.Σ. Λακωνας.

Α Ν Τ Ι Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο Ι

            Κθε Σωματεο εκπροσωπεται στη Γεν. Συνλευση απ να τακτικ και να αναπληρωματικ Αντιπρσωπο, που ορζονται με απφαση του Δ.Σ. του Σωματεου και πρπει να εναι μλη του Δ.Σ. Μλη του Σωματεου της νωσης και να χουν το δικαωμα του εκλγειν και εκλγεσθαι.

            Δικαωμα συμμετοχς με δικαωμα ψφου στη Γεν. Συνλευση χουν οι Αντιπρσωποι των Σωματεων – Μελν της ΕΝΩΣΗΣ, τα οποα χουν εκπληρσει λες τις οικονομικς υποχρεσεις τους προς αυτ και οι ομδες τους συμμετεχαν κανονικ στο προ της Γενικς Συνλευσης ημερολογιακ τος με δκα οκτ (18) τουλχιστον ποδοσφαιριστς με Δελτο Ατομικν Στοιχεων και Μεταβολν σε αγνες Πρωταθλημτων αρμοδιτητας και διοργνωσης της ΕΝΩΣΗΣ στα αντστοιχα των Εθνικν Κατηγοριν, πλην των ειδικν μορφν ποδοσφαρου (Σλας και μμου).

            Τα Σωματεα της νωσης, που χουν δικαωμα συμμετοχς με δικαωμα ψφου στην Τακτικ Γενικ Συνλευση, εναι τα εξς :

Α. Ε. ΔΗΜΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

Α. Σ. ΜΥΣΤΡΑ «Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ»

Α. Ε. ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Α. Σ. ΝΙΑΤΩΝ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ

Α. Ε. ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

Α.Π.Ο. ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Α. Ε. ΛΟΓΚΑΝΙΚΟΥ

Α.Π.Ο. ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Α. Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ «Η ΕΝΩΣΗ»

Α.Π.Ο. ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ

Α. Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ

Α.Π.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ

Α. Ο. ΜΥΡΤΕΑΣ

Α.Π.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΦΙΛΙΣΙΟΥ Η ΕΝΩΣΗ

Α. Ο. ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ

Α.Π.Ο. ΣΕΛΛΑΣΙΑΣ Ο ΣΕΛΛΑΣΙΑΚΟΣ

Α. Ο. ΑΓΓΕΛΩΝΑΣ

Α.Π.Σ. ΚΛΑΔΑ Ο ΠΑΝΚΛΑΔΙΑΤΙΚΟΣ

Α. Ο. ΒΑΦΕΙΟΥ ΡΙΖΑΣ Ο ΥΑΚΙΝΘΟΣ

Α.Π.Σ. ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ Ο ΤΡΙΝΑΣΙΑΚΟΣ

Α. Ο. ΒΡΟΝΤΑΜΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΡΩΤΑ «Ο ΑΙΑΝΤΑΣ»

Α. Ο. ΓΟΥΒΩΝ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Α. Ο. ΔΑΦΝΙΟΥ

ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ

Α. Ο. ΕΛΙΚΑΣ

Μ. Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ

Α. Ο. ΚΡΟΚΕΩΝ

Ο. Φ. ΜΟΛΑΩΝ Ο ΜΟΛΑΚΟΣ

Α. Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛΑΩΝ

Α. Ο. ΣΥΚΕΑΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Π. Α. Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Α. Ο. ΧΡΥΣΑΦΩΝ

Π. Σ. ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ

Α. Σ. ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Η ΑΜΙΛΛΑ

Π.Α.Ο. ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΗΣ

Α. Σ. ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΜΜΟΥ «ΜΑΝΗ»

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.

Α. Σ. ΒΑΤΙΚΩΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ

ΠΟΔ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Α. Σ. ΒΛΑΧΙΩΤΗ Ο ΑΣΤΗΡ

Σ.Φ.Ν. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ

Α. Σ. ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Α. Ο. ΔΟΞΑ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

 

Σε περπτωση μη απαρτας την Παρασκευ 21 Απριλου 2017 η Γενικ Συνλευση επαναλαμβνεται, χωρς να πρσκληση, την δια ημρα (Παρασκευ 21 Απριλου 2017), και ρα 18,30 μ.μ. και στον διο χρο.

            Τα πληρεξοσια των αντιπροσπων των Σωματεων πρπει να κατατεθον στην ΝΩΣΗ το αργτερο προ τριν ημερν μη συμπεριλαμβανομνης της ημρας αποστολς, ειδικο πληρεξουσου εγγρφου του αντιπροσωπευμενου σωματεου – μλος, δηλαδ μχρι την Δευτρα 17 Απριλου 2017.   

            Το ειδικ πληρεξοσιο γγραφο (εξουσιοδτηση) με τις υπογραφς του Προδρου και του Γεν. Γραμματα του Σωματεου, στο οποο, εκτς απ την ειδικ εντολ πληρεξουσιτητα του αντιπροσπου, πρπει να μνημονεεται απαρατητα και ο αριθμς της σχετικς απφασης του Δ.Σ. σχετικ με τον αριθμ αντιπροσπου και του αναπληρωτ του.

            Προς διευκλυνση σας, σας στλνουμε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ειδικο εγγρφου (εξουσιοδτηση) και πρακτικο – απφασης του Δ.Σ. του Σωματεου σας.  

ρθρο 29:    Αρχαιρεσες

1.       Οι αρχαιρεσες διεξγονται με ψηφοδλτια συνδυασμν και διεξγονται με μυστικ ψηφοφορα. Η Γενικ Συνλευση εκλγει τα τακτικ και τα αναπληρωματικ μλη της Εκτελεστικς Επιτροπς και της Εξελεγκτικς Επιτροπς

2.         Ως μλη της Εκτελεστικς Επιτροπς της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ εκλγονται οι υποψφιοι που λαμβνουν τις περισστερες ψφους

3.         Ως μλη της Εξελεγκτικς Επιτροπς της ΕΠΣΛΑΚΩΝΙΑΣ εκλγονται οι υποψφιοι που λαμβνουν τις περισστερες ψφους

4.         Σε περπτωση ισοψηφας για μα περισστερες τις θσεις, θα διεξγεται κλρωση μεταξ των ισοψηφοντων (χωριστ για εκστη θση).

ρθρο 30 : Σνθεση Εκτελεστικς Επιτροπς

 1. Η Εκτελεστικ Επιτροπ της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ απαρτζεται απ ντεκα (11) μλη, (ρθρο 3 του Παραρτματος Β των Κανονισμν Εφαρμογς του Καταστατικο της Ε.Π.Ο. –«Οργνωση και Λειτουργα των Ποδοσφαιρικν Ενσεων»).
 2. Για την εκλογ μελν της Εκτελεστικς Επιτροπς και της Εξελεγκτικς Επιτροπς της ΕΠΣΛΑΚΩΝΙΑΣ κθε σωματεο-μλος μπορε να υποδεικνει ναν (1) υποψφιο ως τακτικ και ναν (1) ως αναπληρωματικ. Υποψηφιτητα μπορε να υποβλλει οποιοσδποτε επιθυμε και χει τα απαιτομενα προσντα.
 3. Η υπδειξη υποψηφων γνεται απ τα σωματεα –μλη εγγρφως πντε (5) τουλχιστον ημρες πριν την συνερχμενη, για την εκλογ τους, Γενικ Συνλευση, τοι ως το Σββατο 15 Απριλου 2017.

 

ως την ανακρυξη των υποψηφων πρπει να κατατεθον στην Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ, μχρι την Δευτρα 17 Απριλου 2017 :

α)      Βεβαωση του Σωματεου τι ο υποψφιος εναι μλος του και ταμειακς τακτοποιημνος.

β)      Πιστοποιητικ ποινικο μητρου του υποψηφου και

γ)      Υπεθυνη δλωση του υποψηφου τι δεν εμππτει στα κωλματα και στους περιορισμος του Παραρτματος Α και Β του παρντος καταστατικο.

 1. Η Εκτελεστικ Επιτροπ της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ την Δευτρα 17 Απριλου 2017 θα ανακηρξει τους υποψηφους προς εκλογ, και καταρτζει τα ψηφοδλτια εκλογς ως εξς:
 2. Κθε ψηφοδλτιο υποψηφου συνδυασμο πρπει να περιλαμβνει σε χωριστς εντητες απαρατητα τον προβλεπμενο αριθμ θσεων για την Εκτελεστικ Επιτροπ και την Εξελεγκτικ Επιτροπ :

α)      Τα ονοματεπνυμα, κατ’ αλφαβητικ σειρ, τουλχιστον ντεκα (11) υποψηφων ως τακτικν μελν της Εκτελεστικς Επιτροπς.

 1.       Τα ονοματεπνυμα, κατ’ αλφαβητικ σειρ, τουλχιστον τεσσρων (4) υποψηφων ως αναπληρωματικν μελν της Εκτελεστικς Επιτροπς.

γ)      Τα ονοματεπνυμα, κατ’ αλφαβητικ σειρ, τουλχιστον τριν (3) υποψηφων ως τακτικν μελν της Εξελεγκτικς Επιτροπς και

δ)      Τα ονοματεπνυμα, κατ’ αλφαβητικ σειρ, τουλχιστον δυο (2) υποψηφων ως αναπληρωματικν μελν της Εξελεγκτικς Επιτροπς.

 1. Η εκλογ των μελν διενεργεται με μυστικ ψηφοφορα απ τριμελ εφορευτικ επιτροπ.
 2. Κατ την ψηφοφορα σημεινονται επ του ψηφοδελτου και στην αντστοιχη εντητα, με σταυρ προτμησης, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τσοι σταυρο σα και τα εκλεγμενα μλη:

α) ως τακτικ μλη της Εκτελεστικς Επιτροπς,

β) ως αναπληρωματικ μλη αυτς,

γ) ως τακτικ μλη της Εξελεγκτικς Επιτροπς και

δ) ως αναπληρωματικ μλη αυτς.

Μετ τη διαλογ των ψηφοδελτων η Εφορευτικ Επιτροπ ανακηρσσει ως επιτυχντες για τακτικ και αναπληρωματικ μλη της Εκτελεστικς Επιτροπς και της Εξελεγκτικς Επιτροπς, τους υποψηφους που λαβαν τη σχετικ πλειοψηφα. Ο συνδυασμς που λαβε την σχετικ πλειοψηφα εκλγει λα τα για την Ε.Ε. και την Εξελεγκτικ Επιτροπ της Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ, τακτικ και αναπληρωματικ.  Σε περπτωση ισοψηφας, διενεργεται απ την Εφορευτικ Επιτροπ, παρουσα του Προδρου της Γενικς Συνλευσης κλρωση μεταξ των υποψηφων που ισοψφησαν.

Υποψφιοι οι οποοι υποδεικνονται ως αναπληρωματικο δεν εκλγονται ως τακτικ μλη.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματας

 Παναγιτης Καρρς                                           Θεμιστοκλς Δογαντζς