Δημάκος
ΒΙΛΛΙΑΣ Γ. - ΝΤΟΒΟΛΟΣ Ι. Ο.Ε
Ταυγετος
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΟΛΑΩΝ ΠΑΚΙΩΝ
Ψητοπωλείο Παρθενών
Χυμοί Λακωνίας
Ξυδης
Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον
Μαρκούτσος Πέτρος
Ημιχρονο Sport
Πλαίσιο
Ανούσος

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) (05/10/2017 23:30)

Από την επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των επoμένων φάσεων του κυπέλου ερασιτεχνικών ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00, σε αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο, ως εξής:

α) Στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης θα κλήρωθούν οι δεκατέσσερις (14) ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση του θεσμού σε μονές (νοκ άουτ) συναντήσεις στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη, εκτός εάν η μία από αυτές ανήκει σε μικρότερη κατηγορία, οπότε θα αγωνιστεί αυτή στην έδρα της. 

Στην φάση αυτή δεν θα κληρωθούν μεταξύ τους, ομάδες που αγωνίστηκαν μεταξύ τους στην πρώτη φάση.

Οι αγώνες της δεύτερης φάσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.

β) Στην τρίτη φάση της διοργάνωσης θα κληρωθούν οι επτά (7) ομάδες που θα προκριθούν από την δεύτερη φάση του θεσμού και η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη, σε μονές (νοκ άουτ) αναμετρήσεις στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη, εκτός εάν η μία από αυτές ανήκει σε μικρότερη κατηγορία, οπότε αυτή θα αγωνιστεί αυτή στην έδρα της.

Οι αγώνες της τρίτης φάσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, εκτός από τον αγώνα που θα συμμετέχει η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη, που θα διεξαχθεί ημέρα Τετάρτη.

γ) Στην τέταρτη φάση (ημιτελική) θα κληρωθούν οι τέσσερις (4) ομάδες που θα προκριθούν από την τρίτη φάση του θεσμού, σε διπλές αναμετρήσεις. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.

δ) Στον τελικό αγώνα θα αναμετρηθούν οι ομάδες που θα προκριθούν από την ημιτελική φάση.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών καθώς και η ημερομηνία και έδρα διεξαγωγής του τελικού, θα ανακοινωθούν έγκαιρα από την Επιτροπή.